top of page
10c  Cc.jpg

Voor de bewoners van uw pand is het erg prettig om een restaurant op locatie te hebben.
Deze kan groot of kleinschalig zijn, waarbij deze ruimte tevens voor de gewenste faciliteiten kan zorgen.
`Het verzorgen’ kan vanuit een cateringbedrijf of onder eigen beheer uitgevoerd worden.

Voor een goed en functioneel restaurant is het belangrijk om de wensen van de gebruikers te inventariseren en deze binnen de bedrijfsmogelijkheden en budgetten in te passen.
Het restaurant, kantine of werkcafé zal daarom een sfeervolle en huiselijke uitstraling moeten hebben, waardoor er niet alleen op vaste tijden gebruik van kan worden gemaakt.
Of er nu een uitgebreid buffet of pantry wordt geplaatst, voldoende loopruimte en gezellige zithoeken geven de ruimte haar identiteit.

Als werkgever ziet u dan ook graag dat deze ruimte zo optimaal mogelijk wordt gebruikt. Hierdoor wordt het hybride werken nog verder versterkt en geeft nog meer mogelijkheden voor uw personeel.

De combinatie van een inspirerend restaurant en het aanbod van verschillende soorten meubilair, komt het welzijn van de werknemers ten goede. Even gezellig met collega’s lunchen en ontspannen, maar ook voor werk gerelateerde onderwerpen. Bovendien is er op deze manier ook meteen een mooie plek om klanten, sollicitanten en leveranciers te kunnen ontvangen. 

Door het op maat ontwerpen van het restaurant, kantine of werkcafé worden de eisen en wensen van de gebruikers zoveel mogelijk vertaald.
Mooi en sfeervol meubilair, al dan niet als maatwerk, vloer -en plafondafwerking, akoestiek, beplantingen en een verlichtingsplan maken het tot een verrassende ruimte.

Wilt u het `grijze imago’ van uw restaurant, kantine of werkcafé tot een gezellig en functionele ruimte veranderen?

Neemt dan contact op voor een kennismaking en gesprek waarin we de mogelijkheden kunnen bespreken.

RESTAURANT - KANTINE - WERKCAFÉ

 

bottom of page